Ral.lis pensats pensats per a tu

Ral.lis pensats pensats per a tu
Contactar: copacatalanaregularitat@gmail.com

martes, 10 de abril de 2018

Segona prova de la Copa 2018






Després de la disputa dels 13 trams cronometrats que componien el XIV Clàssic dels Volcans, l'equip format per Josep Pla i Andreu Ferrer (VW Golf) es va alçar amb la victòria, dominant la prova des de la segona especial. Van completar el podi altres dos equips de la categoria Yountimers Juan Pedro García i Toni Moragas (Autobianchi A112) seguits per Joan Puig i Jordi Puig (VW Golf). Jordi Martí i Francès Tibau (Honda Africa Twin), van quedar cinquens de la general, sent la millor classificació d'un equip de motos en totes les edicions de la Copa. Carles Miro i Ivan Matavacas (Porsche 911) van ser els primers entre els clàssics, mentre que en la categoria d'històrics, nova victòria per a Jaume Llopis i Miquel Molist (Renault 12). La Copa es desplaça a Boulou (França) per a la disputa del 9º Boucle du Vallespir Roussillon el cap de setmana de 16-17 de juny.

Tras la disputa de los 13 tramos cronometrados que componían el XIV Clàssic dels Volcans,  el equipo formado por Josep Pla y Andreu Ferrer (VW Golf) se alzó con la victoria, dominando la prueba desde la segunda especial.  Completaron el pódium otros dos equipos de la categoría Yountimers Juan Pedro García y Toni Moragas (Autobianchi A112) seguidos por Joan Puig y Jordi Puig (VW Golf).  Jordi Martí y Frances Tibau (Honda Africa Twin), quedaron quintos de la general, siendo la mejor clasificación de un equipo de motos en todas las ediciones de la Copa. Carles Miro e Ivan Matavacas (Porsche 911) fueron los primeros entre los clásicos, mientras que en la categoría de históricos, nueva victoria para Jaume Llopis y Miquel Molist (Renault 12). La Copa se desplaza a Boulou (Francia) para la disputa del 9º Boucle du Vallespir Roussillon el fin de semana de 16-17 de junio.

Après la dispute des 13 sections chronométrés qui ont composé le XIVème Clàssic dels Volcans, l’équipe formée pour Josep Pla et Andreu Ferrer (VW Golf) s’est levé avec la victoire, dominante la preuve depuis la deuxième spéciale. Ils vont compléter le podium autres deux équipements de la catégorie Yountimers Juan Pedro García et Toni Moragas (Autobianchi À112) suivis pour Joan Puig et Jordi Puig (VW Golf). Jordi Martí et Francès Tibau (Honda Africa Twin), ils vont rester cinquièmes de la générale, en étant le meilleur classement d'un équipement de motos en toutes les éditions de la Coupe. Carles Miro et Ivan Matavacas (Porsche 911) ont été les premiers entre les classiques, alors que dans la catégorie d'historiques, nouvelle victoire pour Jaume Llopis et Miquel Molist (Renault 12). La Coupe se déplace à Boulou (France) pour la dsipute du 9º Boucle du Vallespir Roussillon le week-end de 16-17 de juin.